Megújult NAV honlap

Az ISYS-ON Kft. folyamatosan figyelemmel kíséri a törvényi és gazdasági változásokat, előírásokat, hogy mielőbb reagálhasson ügyfelei igényeire, emellett nagy hangsúlyt fektet ügyfeleinek tájékoztatására is. Emiatt szeretné megosztani a hírt, hogy 2022. január 15-én a NAV honlapja (https://nav.gov.hu/ ) teljesen megújult.

 

A megújulás nem csak az arculatot érinti, hanem az információk, adatbázisok, nyomtatványok elérési útvonalai is változtak. Ezeket az új útvonalakat érdemes frissíteni.


Regisztrációt követően lehetőség nyílik MyNAV fiók létrehozására, ahol személyre szabhatók a szükséges információ- és nyomtatványforrások, értesítési beállítások, hírfolyam.

Fontos információ, hogy egyes internetes NAV adatbázisok 2022.01.17-23-ig még nem működnek megfelelően. Ilyenek például a végrehajtás alatt állók, adóhiányosok, adószám lekérdezések, stb. melyről a NAV honlapján a lekérdezések indításakor is tájékoztatást kapunk. („Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az internetes adatbázisból történő lekérdezés a héten nem elérhető. Megértésüket köszönjük!”)